OZ Paddock Store Bilthoven, de grootste OZ Paddock Store van Nederland

OZ Racing velgen koopt u bij OZ Paddock Store Bilthoven.

OZ Paddock Store Bilthoven (onderdeel van Autobedrijf Van Hugten b.v.) is dť specialist in OZ Racing velgen voor Nederland. We bieden een zeer breed assortiment velgen aan. Denk aan sportieve velgen, maar zeker ook lichtmetalen velgen en aluminium velgen. We hebben velgen voor alle automerken in onze OZ Paddock Store van OZ Racing, OZ Xline, MSW en Sparco.

OZ Paddock Store Bilthoven
OZ Paddock Store network.

Banden & Velgencenter van Hugten opende in 2013 ťťn van de eerste OZ Paddock Stores in Nederland.. In onze velgenshowroom van ruim 80 vierkante meter hebben we voor OZ een speciale ruimte  gecreŽerd waar een breed gamma aan lichtmetalen velgen te aanschouwen is, met een sterke nadruk op het merk OZ.

Een stijlvolle auto wordt herkend aan zijn lichtmetalen velgen. Mede om deze reden heeft  Van Hugten besloten  zich naast auto onderhoud compleet te focussen op de verkoop van lichtmetalen velgen, band-velg combinaties en onderstellen.

Ruim assortiment OZ Racing, MSW en Sparco velgen

Een ruim assortiment velgen en mogelijkheden voor alle specifieke wensen, dat is waar OZ Paddock Store Bilthoven voor staat. Niet alleen voor het verbeteren van de looks van je auto kan je bij ons terecht. Ook het verbeteren van de handling is een mogelijkheid.

Naast het basis OZ showroomadvies worden ook de meest exclusieve designs getoond in Bilthoven. Met deze extra investering wordt de velgenliefhebber aangesproken die bereid is net dat beetje meer te betalen voor een exclusieve set lichtmetaal. Tevens is onze shop dus ťťn van de eerste, officiŽle OZ Paddock Stores in Nederland. De OZ Paddock Stores zijn een shop in shop concept van OZ ItaliŽ. Alle topmodellen uit de Italiaanse OZ fabriek worden getoond.

Het concept OZ Paddock Store

De start van het OZ Paddock Store concept is een vervolgstap op eerdere ontwikkelingen op velgengebied. OZ Racing heeft de afgelopen jaren enorm veel geÔnvesteerd in de positionering van het merk bij de velgenspecialist! Denk aan de voortdurende verbreding van het assortiment, de nieuwe trends, de uitbreiding van het MSW programma en de additionele Sparco designs. Alle OZ, Sparco & MSW modellen zijn bij OZ Paddock Store Bilthoven verkrijgbaar. De start van het netwerk ‘’OZ Paddock Stores’’ is een nieuwe dimensie in het velgenspecialisme.

Speerpunten OZ Paddock Store Bilthoven:

  • Verkoop van velgen en band-velg combinaties, met een hele sterke voorkeur voor OZ.
  • Medewerkers met OZ velgenkennis die klanten te woord kunnen staan.
  • Tonen van een uitgebreid OZ collectie.
  • Kwaliteit, uitstraling en exclusiviteit staan hoog in het vaandel.
  • Actieve lokale promotie van het assortiment.
  • De presentatie van ťťn of meerdere demo auto’s op OZ wielen.

Grootste OZ Paddock Store van Nederland - alle modellen van OZ Racing in onze showroom

Bij een gewone velgenshop kan de consument misschien een klein assortiment OZ velgen bekijken. Bij OZ Paddock Store Bilithoven gaan we echter veel verder qua aantallen, assortiment, uitstraling en het absolute specialisme. We willen met dit concept de consument nog beter in onze OZ Paddock Store kunnen informeren over de OZ producten en een ruime keuze OZ velgen kunnen laten zien en voelen. We merken dat de consument de behoefte heeft velgen te zien, ondanks dat men zich op internet oriŽnteert en reeds veel informatie kan vergaren over het product. In onze OZ Paddock Store zijn alle modellen van OZ Racing, MSW en Sparco te bezichtigen.

Koop uw OZ velgen online bij OZ Paddock Store Bilthoven.

OZ Paddock Store Bilthoven, uw specialist in OZ Racing, MSW en Sparco velgen voor de regio midden Nederland.

't Goy, Abcoude, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Amstelhoek, Austerlitz, Baambrugge, Baarn, Benschop, Bilthoven, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Bilt, De Hoef, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemdijk, Eemnes, Elst, Everdingen, Groenekan, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hekendorp, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Jaarsveld, Kamerik, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Odijk, Ossenwaard, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Papekop, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Tienhoven, Tull en 't Waal, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zeist, Zijderveld.