AEZ

AEZ Velgen

AEZ VELGEN KOPEN BIJ BANDEN & VELGENCENTER VAN HUHTEN IN BILTHOVEN
Uw AEZ velgen kunt u bij ons kopen. Bekijk ons volledige aanbod AEZ velgen door onderaan deze pagina op de link te klikken.

AEZ velgen zijn onder andere geschikt voor: Alfa Romeo, Audi, BMW, CitroŽn, Fiat, Honda, Kia, Lexus, Mercedes, Mazda, Mini, Nissan, Peugeot, Opel, Renault, Seat, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo. Uiteraard zijn alle velgen van AEZ T‹V gecertificeerd.

AEZ VELGEN – EEN KORTE INTRODUCTIE OP LICHTMETALEN VELGEN
Het succes van AEZ is gebaseerd op de kracht van de ontwerpen, innovaties, kwalitatief hoogwaardige producten en een hoogwaardige klantenservice. Het logistieke centrum bevindt zich in Siegburg bij Keulen. Daar liggen duizenden velgen op voorraad. Zo kan AEZ een snelle levering en beschikbaarheid van producten garanderen. De fabriek van AEZ is gevestigd in het Duitse Neuenrade. Van oudsher is er op het gebied van metaalbewerking veel vakmanschap onder de beroepsbevolking in deze streek. De in 2005 heropende fabriek geldt bovendien als een van de modernste ter wereld.

Kijk ook eens naar de exclusieve lijn AEZ only voor:

  • Audi
  • BMW
  • Mercedes

Banden & Velgencenter Van Hugten, uw specialist in AEZ velgen voor de regio:

Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Hilversum, Baarn, Soest, Amersfoort, Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Odijk, Bunnik en Zeist.