NIU velgen - Banden & Velgencenter Van Hugten Bilthoven

NIU velgen - Uitmuntende kwaliteit en afwerking voor een scherpe prijs

NIU Wheels is gemaakt met het belangrijkste doel van het aanbieden van hoge kwaliteit lichtmetalen velgen met een licht gewicht en NIU velgeneen elegant en essentieel design. Het merk is het geesteskind van David Laidelli, zeer gewaardeerde professional op het gebied van lichtmetalen wielen, met meer dan tien jaar ervaring in de velgen Branch. Onze producten bieden standaard een uitmuntende kwaliteit en afwerkingen, hierdoor zal NIU wheels een de beste kwaliteit leveren in zijn prijs klasse.

NIU Wheels, jong en dynamisch

NIU Wheels is een jong en dynamisch merk, met een volwassen en mooi modellen gamma. Pure kwaliteit, licht en super mooi design. 100% gemaakt en ontworpen in ItaliŽ. 

NIU Wheels is een bedrijf waar met enthousiasme een viertal modellen voor meerdere autotypes wordt aangeboden, de NIU S, M, D en Y. Daarnaast zijn er vier NIU "Dedicated" modellen welke expliciet afgestemd zijn op bepaalde autotypes, de NIU WOLFSBURG voor VW, NIU INGOLSTADT voor Audi, NIU STUTTGART voor Mercedes en de NIU BAYERN voor BMW.

NIU velgen BMW

NIU Wheels - Pure kwaliteit, licht en super mooi design. 100% gemaakt en ontworpen in ItaliŽ.

Waarom NIU Wheels kopen bij Banden & Velgencenter Van Hugten

  • NIU is een toonaangevende velgenfabrikant van lichtmetalen velgen
  • Bij Banden & Velgencenter Van Hugten heeft u de beste velgen voor de beste prijs.
  • Bij Banden & Velgencenter Van Hugten krijgt u persoonlijk advies
  • Ruime sortering aan NIU velgen in onze showroom

Velgenconfigurator en velgen online bestellen

Banden & Velgencenter Van Hugten biedt u ook de mogelijkheid om NIU velgen online samen te stellen voor onder uw auto en deze ook daadwerkelijk online te bestellen. Klik op onderstaande link, zoek de velgen uit in onze webshop die bij u auto passen en bestel deze online.

Bekijk en bestel uw NIU velgen online bij Velgencenter Van Hugten in Bilthoven.

Banden & Velgencenter Van Hugten, uw specialist in NIU velgen voor de regio midden Nederland.