Ons bedrijf

Banden & Velgencenter Van Hugten, OZ Paddock Store, specialist in velgen!

Al bijna 65 jaar is Van Hugten een sterke partner als specialist in banden, velgen en auto-onderhoudBanden & Velgencenter Van Hugten is in samenspraak met OZ SpA geselecteerd als OZ Paddock Store. Het OZ Paddock Netwerk kenmerkt zich in een zeer gespecialiseerd netwerk van geselecteerde wielenspecialisten. Merk trouw, hoogste servicegraad en technische kennis, en passie voor OZ, dat zijn de belangrijkste kenmerken voor de verkopers binnen het OZ Paddock netwerk. Hierdoor biedt Banden & Velgencenter Van Hugten een allround service op maat voor iedereen die zich op de weg begeeft. Dit doen wij door hoogst persoonlijke service en de beste kennis van zaken met elkaar te combineren. Van Hugten beschikt in Bilthoven over een prachtig nieuwe showroom, alwaar de OZ Collectie breed aan de consument wordt gepresenteerd.


Velgen koopt u nu bij Banden & Velgencenter Van Hugten in Bilthoven.

Banden & Velgencenter Van Hugten in Bilthoven is specialist in velgen voor alle soorten voertuigen. We bieden een zeer breed assortiment velgen aan. Denk aan sportieve velgen, maar zeker ook lichtmetalen velgen, aluminium velgen en stalen velgen. We hebben velgen voor alle automerken. De merken die we in onze showroom voeren zijn; ABT, AEZ, Anzio, ASA, BBS, BE, Borbet, Breyton, Brock, CMS, Dezent, Dotz, Enzo, Lenso, MAK, MSW, NIU, Oxigin, OZ, RC Design, Rial, Rondell, Sparco, Tec by ASA, Tomason.

Koop uw autovelg online bij Velgencenter Van Hugten in Bilthoven.


Autobanden en velgen online kopen bij Banden & Velgencenter Van Hugten


Koop banden en velgen als band-velg combinatie bij Banden & Velgen-Center Van Hugten in Bilthoven. Via onze webshop kunt u nu via een nieuwe module iedere band en velg combinatie kopen die op uw auto past. Hierin zijn wij uniek in de bandenwereld in Nederland. Door simpel uw kenteken in te vullen zoekt u eerst een band of een velg die op uw auto past. Vervolgens gaat u naar de volgende stap en kiest u de velg of band die op uw geselecteerde keuze past.Koop uw band-velg combinatie online bij Banden & Velgencenter Van Hugten.Banden & Velgencenter Van Hugten, uw specialist in velgen en banden voor de regio: Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Hilversum, Baarn, Soest, Amersfoort, Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Odijk, Bunnik en Zeist.