Velgen

Velgen (online) kopen bij Banden & Velgencenter Van Hugten in Bilthoven

Banden & Velgencenter Van Hugten in Bilthoven is de specialist in lichtmetalenvelgen voor de regio Utrecht. We bieden een zeer breed assortiment velgen aan. In onze velgenshowroom hebben we een ruime keuze aan sportieve velgen, exclusieve lichtmetalen velgen, aluminium velgen en stalen velgen. We hebben velgen voor alle automerken.

Naast velgen kunt u bij Velgen-Center Van Hugten terecht voor wieldoppen, wielbouten, wielmoeren, GloRyder Wheel Lights, wielsloten, velgsloten, AlloyGators en natuurlijk altijd passend advies en de beste aanbieding.

Eenvoudig online bestellen

Om online uw velgen te kopen bij Banden & Velgencenter Van Hugten hoeft u simpelweg uw merk auto te selecteren in de velgenconfigurator. Het kan zelfs nog gemakkelijker door uw kenteken in te vullen, je ziet direct alle velgen welke voor jou auto beschikbaar zijn. Het resultaat is een overzicht van de meest populaire velgmerken. Daarna kun je de zoekopdracht verfijnen door de gewenste inchmaat, het type velg en kleur te kiezen.

Onze online kortingen op lichtmetalen velgen lopen op tot wel 25% en stalen velgen zelfs tot 35%. Bestel je ook gelijk nieuwe zomer- of winterbanden en laat je de montage in onze werkplaats uitvoeren? Informeer dan naar onze scherpe aanbiedingen.

Voordelen Banden & Velgencenter Van Hugten:

  • Het grootste aanbod lichtmetalen velgen en stalen velgen online.
  • Lichtmetalen velgen zijn ťťn van de populairste accessoires voor de auto. Banden met mooie aluminium velgen geven uw auto een modern en sportief uiterlijk.
  • Persoonlijke accent. Zo zijn lichtmetalen velgen in vergelijking met stalen velgen in het algemeen een stuk lichter en voeren lichtmetalen velgen door hun samenstelling en styling vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af.
  • Eenvoudig online bestellen
  • Altijd de juiste velgen en de juiste banden die bij de auto horen.

Bekijk online welke velgen wij in onze velgenshowroom hebben

U kunt alvast online een indruk krijgen welke velgen wij in onze velgenshowroom hebben, Wij hebben meer dan 120 verschillende velgen in onze showroom van o.a de merken OZ Racing, MSW, Sparco, Borbet, NIU, artFORM, Breyton, BBS, Brock, Tomason, Kelleners, Oxigen. >>> Bekijk onze velgencollectie online

A-merk kwaliteit velgen

Banden & Velgencenter Van Hugten hecht veel waarde aan A-merk kwaliteit velgen en waarschuwt haar klanten voor de gevaren van imitatie velgen (zowel lichtmetaal als staal!):

Banden & Velgencenter Van Hugten, uw specialist in velgen en banden voor de regio:

Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Hilversum, Baarn, Soest, Amersfoort, Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Odijk, Bunnik en Zeist.