Webshop nieuwe velgen

 • Klik hier voor meer informatie
 • Keuze uit meer dan 18000 velgen online

Webshop nieuwe banden

 • Klik hier voor meer informatie
 • Keuze uit vele merken banden

Velgen Outlet

 • Klik hier voor meer informatie
 • Velgensets tegen bodemprijzen.

Voorraad aanbiedingen

 • Klik hier voor meer informatie
 • Voorraad aanbiedingen tegen scherpe prijzen

Aanbiedingen band-wiel combinatie

 • Klik hier voor meer informatie
 • Pak nu je voordeel

Gebruikte velgensets - band-wiel combinatie

 • Klik hier voor meer informatie
 • Doe er je voordeel mee

Banden & Velgencenter Van Hugten - de velgenspecialist voor midden Nederland

Banden & Velgencenter Van Hugten (onderdeel van Autobedrijf van Hugten b.v.) in Bilthoven is dť velgenspecialist voor midden Nederland. We bieden een zeer breed assortiment velgen aan. We hebben velgen voor alle automerken in ons velgencenter. Van de merken; OZ Racing, MSW, Sparco, Borbet, NIU, BBSartFORM, Breyton en Vorsteiner hebben we een grote sortering in onze showroom. Inmiddels hebben we meer dan 120 verschillende lichtmetalen velgen tentoongesteld welke u kunt komen bezichtigen.

OZ Racing velgen - de grootste OZ Paddock Store van Nederland

Banden & Velgencenter van Hugten opende in 2013 ťťn van de eerste OZ Paddock Stores in Nederland. In ons velgencenter van ruim 80 vierkante meter hebben we voor OZ Racing velgen een speciale ruimte gecreŽerd waar alle type velgen van de OZ Racing velgen collectie te aanschouwen zijn. Van de merken MSW en Sparco zijn ook alle modellen te zien in onze OZ Paddock Store, de grootste OZ Paddock Store van Nederland.

Borbet velgen - de grootste Borbet collectie in de regio Utrecht

In onze velgenshowroom kunt u een uitgebreid assortiment velgen uit de Borbet Classis, Borbet Sports en de Borbet Premium serie bezichtigen. Borbet is tientallen jaren 's werelds meest succesvolle toonaangevende aluminium velgenfabrikant en levert Borbet velgen aan vele toonaangevende automotive bedrijven.

MOMO velgen - de grootste MOMO store van de regio Utrecht

MOMO velgen uit Italie vinden hun oorsprong in de zeventiger jaren van de vorige eeuw. Toen begon MOMO met fabriceren van velgen voor de autosport nadat oprichter Gianpiero Moretti in de zestiger succes had met MOMO (Morettie Monza) racesturen. John Surtees won er in 1964 het formule 1 kampioenschap mee in zijn Ferrari. Nog altijd zijn MOMO sturen in trek, zeker ook bij autofabrikanten die hun sportieve uitvoeringen een MOMO stuur meegaven.
Inmiddels is de velgenfabricage een belangrijk onderdeel van het bedrijf geworden waarbij er naast de standaard aftermarket lijn ook een verfijndere en technisch hoogstaande MOMO 'Rotery Formed' lijn is bijgekomen

Online velgen - grootste online aanbod lichtmetalen en stalen velgen in de regio

Of u nu een particulier bent uit Bilthoven of een garagebedrijf hebt in Zeist, bij Banden & Velgencenter Van Hugten kunt u online praktisch alle velgenmerken in alle inchmaten online bestellen. U kunt velgen met of zonder banden bestellen. Ook kunnen we desgewenst tegen een kleine meerprijs de velgen en banden voor u monteren in onze werkplaats in Bilthoven.
In  onze online webshop kunt u niet alleen lichtmetalen velgen bestellen, maar ook stalen velgen, all seasons banden, winterbanden en zomerbanden.

Banden & Velgencenter Van Hugten in Bilthoven, uw banden & velgenspecialist voor de regio Bilthoven, De Bilt, Utrecht, Zeist, Soest en Amerfoort.