Brand Dedicated velgen

Brand Dedicated velgen

Brand Dedicated velgen zijn merkspecifieke lichtmetalenvelgen waarbij de originele naafkappen met logo's van het betreffende merk passen in de lichtmetalenvelgen. Een van de voordeel hiervan is dat u veelal goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij de merkdealer, echter u heeft wel de "look and feel" van het desbetreffende merk.

Overzicht automerken Brand Dedicated velgen

Voor een groot aantal automerken zijn er Brand Dedicated velgen o.a. voor; Alfa Romeo, Audi, BMW, CitroŽn, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, Mercedes, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Range Rover, Renault, Smart, Volkswagen en Volvo

Dedicated velgen Audi

Het ontwerp van Audi dedicated wheels is geinspireerd op de design karakteristieken van het Duitse merk. Ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde Audi modellen. De originele Audi naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware Audi liefhebber.

Dedicated velgen BMW 

Het ontwerp van BMW dedicated wheels is geinspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele BMW naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware BMW liefhebber.

Dedicated velgen Meredes 

Het ontwerp voor de Mercedes dedicated wheels is geinspireerd op de design karakteristieken van het Duitse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde Mercedes modellen. De originele Mercedes naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware Mercedes liefhebber.

Velgenmerken Dedicated Wheels 

De volgende velgenmerken leveren verschillende dedicated velgen; NIU, GMP, MAK.

Banden & Velgencenter Van Hugten, uw specialist in dedicated velgen voor de regio:

Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Hilversum, Baarn, Soest, Amersfoort, Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Odijk, Bunnik en Zeist.