Wintervelgen - Bilthoven- De Bilt - Utrecht - Zeist - Soest

Wintervelgen - Bilthoven- De Bilt - Utrecht - Zeist - Soest

In de winter hebben uw banden en velgen te maken met sneeuw, ijs en pekel. Verstandig is om te kiezen voor velgen bij uw winterbanden die eenvoudig schoon te maken zijn. Banden & Velgencenter Van Hugten heeft een selectie gemaakt van mooie lichtmetalen velgen die bestand zijn tegen de winterse omstandigheden en zeer betaalbaar zijn!

Waarom zou u voor lichtmetalen wintervelgen kiezen?

  • Lichtmetalen wintervelgen zijn voorzien van weersbestendige laklagen, tevens zijn deze laklagen extra bestendig tegen velgen reiniger.
  • Het wisselen van complete wielen is goedkoper dan het wisselen van losse banden, doordat we niet elke keer de banden hoeven te monteren en balanceren scheelt dit een hoop in de kosten.
  • De opslag van uw winterset of zomerset kan bij ons in ons bandenhotel

Lichtmetalen velgen of stalen velgen
Lichtmetalen wintervelgen zijn niet of nauwelijks duurder dan stalen velgen. Bij Banden & Velgencenter Van Hugten hebben we altijd een passende oplossing. Vraag ook een naar ons aanbod van gebruikte lichtmetalen wielen en stalen velgen.

Hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt uit de winter velgen uit ons assortiment met merken zoals MSW, Sparco Dezent, Enzo, Brock, en RCdesign, uiteraard hebben we veel meer beschikbaar.

     
 MSW 19 Silver   14"  -  17" MSW 19 Matt Black   14" -  17" MSW 85   14" -  17"
     
     
 MSW 22 Silver   14" -  17  MSW 22 Grey Silver   14" -  17"  MSW 22 Black Edition   14" -  17"